Teksti num.9 "Sam = Nainen"

Sen miksi Sami on paskaa ja miten paska se on, voi ilmaista niinkin että; se on periaatteessa nainen.
Iso lihava inhottava ja ällöttävä, melko vastenmielinen nainen.

SIKSI sillä on ylipäänsä yleisöä; toiset NAISET.
Ja NE raahaa tympääntyneet heteroukkonsa ja muut vitun kyrvät mukaansa sinne nauramaan tyhjälle, kuten naaras usein tekee, nauraa mitä haaleammalle puurolle. Kuten "Sami Hedberg Comedylle" tai "komedialle".

Sam siis, jollette tiedä, luulee olevansa naurattava ja hauska.
Sam siis ON, jollette tiedä, tyhmä ja laimea ja ärsyttävän tympäännyttävä ja inhottava ja tilaa ja julkisuutta yms rohmuava imbesilli vailla mitään tähänmennessä ilmenneitä selkeitä lahjoja tai oikeastaan edes piirteitä (koskee kasvojaankin [ja tuo kuulostaa omituiselta]) - ja lähinnä eräänlainen Julkinen Häirikkö ja harhaisesta minäkuvasta kärsivä tyhmän typerä ISO vitun muuli. Kuin iso VAUVA periaatteessa.


Tytöillä / naisillahan on yleensä kotkottavassa laumassaa se sellainen yksi ISO "komediakevennys" hahmo, se lepposa lihapulla, se yksi läski, jonka rooli on olla sellainen laimean huvittava hölmö ja sotkuisa(?) pölvästi jolle muut voi välillä vähän nauraa, ja joka valtavalla ruhollaan tuo kai vähän jotain turvaakin niille ihmisemmän kokoisille sisarilleen. Sami on periaatteessa TUO hahmo. Se on se "lihava sisko" - mutta ei vain kovin hauska.


Mutta siis, niin, nin tämä oli tässä ! Tämä kirjoitus.
Summa Summarum: Sami Hedbergin haalea, mitätön ja valju, pliisu ja platku ja kyvyttömän ynisevä lässähdys ja periaatteessa vain huijaus, "Komedia Esitys"  -  johtuu ja juontuu siitä että se on naisten mieleen ja siis se silloin lienee jotain mitä voisi kutsua naiselliseksi ?!

En ole ainakaan merkittävään extenttiin tässä(kään) väärässä.

Kommentit

Suositut tekstit