Teksti num.8 "Surkeita ja keskinkertaisia huomioita ja havaintoja"

Sami oli siinä iltalehden jutussa kovinkin ylpeä niistä puuduttavan yhdentekevistä ja ärsyttävän haaleista "havainnoistaan", kuten "maitopurkissa on MAITOA!" ja "kissakin kävelee usein" ja "riemukaari on liikenneympyrä" ja "Sami on harhainen" ja "Suomi on sekaisin ja täynnä nekruja" yms jne.

Ihan kuten lapsi !  LAPSET on AINA ylpeitä omasta kurjasta surkeudestaan ja mitä paskimmista piirroksistaan yms, mutta Samin tulisi(!) jo tietää paremmin.

Ja jotain "hissikäyttäytymistä"kin se siinä sölkötti. Joka tarkoittanee että seuraavalla ständapkeikallaan saatte olla alttiina tälle; "hissit! tietääks kukaan ? onks joku käyny? niin nin hississä, suomalaiset on ninkun et, ne menee hissiin, näin" *esittää jonkin TYPERÄN TYPERÄN TYPERÄN hissiin sisäänkäymisen* "..ja sitten ne ninku vaan...siis..ON! Siellä...hississä?!"...*odottelee josko joku tämän takia jo repeis* ..."...ja sit joku ehkä painaa nappulaa.." *ÄÄÄÄNG / TÖÖÖT! - hän sanoo, tyhmä ilme kasvoillaan, kuin häntä olisi juuri lyöty nyrkillä nenään kesken jonkin tyhmän ja hölmön ilmeen ja juuri on haistanut samalla paskan* ..."..ja sit hissi lähtee liikkelle!" ja nyt hänen mielestään ollaan jo sitten jumalauta ASIAN YTIMESSÄ !! Ai miin ninQ et .."...oujeeEEH!" se sanoo ja esittää jotain tyhmää vitun ällöttävää löllöä plösöä joka on olevinaan jokin ällöttävä ja tyhmä plösö joka sanoo aina "oujeee" ikäänkuin se, SE, olisi itsessään jo hauskaa. Niin nin "OUJEEEE!!" se sano ja virnuilee sillä vitun TYPERLLÄ perkeleen ihran ympäröimällä miniatyyrisellä finuiitin läskilärvällään ympäriinsä, haeskellen yleisöstä kai nauravia kasvoja tai grilliruokaa tjns, ja jatkaa "..naaappulaa, niih! mä painan vähä naaaappulaa!" ja odottelee yleisön repeämistä, ihan millä sekunnilla tai minuutilla hyväääänsääää........ooottaaaaa........?.......... ja..ja ...siinä ootellessaan jatkaa..."...ja sit siellä vaan ninku tiätsä sä, ei mut ihan oikeesti, nin, siä vaan siis ollaan ! Ja näi?! hei ?!...khamoon! tiättehän te TÄN!?!?! hei ? Khamoon?!? Ei kukaan esim ala laulaan tai ees tanssiin tai seiso päällään tai mitään, mutta siellä vaan SEISTÄÄÄÄÄÄN!!!?!??!?!" nyt hän jo kiihtyy snadisti, kuin jokin animeläski nähtyään joko a) lempi Pokemoninsa ongelmissa, tai b) nähtyään kuvajaisensa peilistä, ehkä hän vähän ärjyykin tai murisee tjns, taaskin, kuin em. olento.
Sam ärtyy myös ja hämmentyy, kun näkee ettei KUKAAN naura. KUKAAN !! Ei naura. Ja miksi ihmeessä nauraisi ? Sillä Sam ei ole tehnyt muuta kuin kuvaillut omituisen typerän hölmöilynsä säestämänä perus hissi"käyttäytymisen" eli hississä seisomisen ja sen napin painamisen ja ehkä sen liikkeen ylös-alas ? Niiaamalla kenties lavalla, kuin olisi kotonaan ja pierisi olohuoneen pöydällä olevien hedelmien päälle lähtiessään sohvan pohjalta kohti jääkaappia ja siellä odottavaa ihanaa ja mehevää läskisoosia / kermakakkua ja pekonia tai ainakin yhtä(!) kokonaista kanaa yms.

Tai ihan vain; pierressään yleisön odotusten päälle. Tai yleisön!! An sich.   Ja itse asiassa; näin se muuten luultavasti tekeekin kyllä !!!!
Pistäkää joku idiootti joka sen keikoilla jostain syystä käy, jotkin infrapuna tai mitkä lie "kaasulasit" silmille ja näette. Ihan itse ja "livenä".

Hinderburghin periaatteessa.


Mutta eniwei; noissa Samin "havainnoissa" ei ole kertakaikkiaan MITÄÄN hauskaa.
Ne on niin säälittävän keskinkertaisia ja lahjattoman kurjia että käy ihan sääliksi. Se reppana oikeasti luulee "pommittavansa" ja oikeasti se vain ärsyttää ja pettää ja inhottaa ja ehkä tylsistyttääkin. Mutta toisaalta, on sitä varmaankin ihan "mielenkiintoista" tavallaan, seurata livenä, tuollaista julkista Nemesiksensä kanssa painimista ja sen kohtaamista ja hidasta sekoamista ja sulamista ja ehkä jonkinasteista hermoromahdustakin ja ihan vaan kun tuollainen iso ja munakoisopäinen, lihava lauantaimakkara nolaa itsensä RAIVOKKAASTI!!! ja vittu ASENTEELLA !! *ooooooOOOOLIOOOOOlioliooo-LioliOOOOO!* Tarzan-huudon säestämänä.

Kuin yht´äkkiä pankin jonossa sekoava iso tyhmä kylähullu Jussi-paidassa ja sinisessä "kortsupipossa", joka on unohtanut ottaa mielialalääkkeensä tai tarpeellisen annoksen olutta.
"Kuin" jokin "kailottava tyhmä, lihava, tyhmä ja lihava kailottaja" tjns.

Pyrkisi mieluummin vaikkapa "politiikkaan / Eduskuntaan" !!! Mihin se muuten tuleekin kyllä ennenpitkää pyrkimään, tai kuten se Oikeasti ja Virallisesti sanotaan, eli "asettuu ehdolle".
Kuin makkarat ja juustot ja soosit ja muusit sen turpealle kielelle. Ja Sam liian pieniin ja piukeisiin housuihin. AINA. Esiintyessään ainakin. Ja liian SUURIIN odotuksiin myös toisaalta.

Ja Grillin jonoon aina "keikan" päätyttyä. Mikä onkin aika hyvä "diili" ja elämä / elämäntyyli ja tapa sinänsä; käydä ärsyttämässä ja masentamassa ja tukahduttamassa ihmisiä jossain teatterin lavalla, ja tappamassa inspiraatio, kaupunki ja kylä kerrallaan, kaikkialta, halki koko maan, ja saada siitä mainetta ja mammonaa yllinkyllin, ja sitten mennä vielä syömään, luultavasti ihan vitun hyviä ja ihanan herkullisia ja täyttäviä ja siltikin melko halpoja(!!), grilliruokia sen päälle ja perään.
Ei paha !

Hänelle itselleen siis ainakaan.



Kommentit

Suositut tekstit