Teksti num.11 "Pelkkä Maine"

Sami Hedbergillä on VAIN maine.
Se EI, OLE(!), hauska, mutta sitä pidetään jostain käsittämättömästä syystä sellaisena. Kaiketi tämä on yksi kaikkien aikojen onnistuneimmista ja hävyttömimmistä PR-tempauksista ?!

Se on kuin jotakuta pidettäisiin ihan "mahtavana laulajana", mutta se ei kuitenkaan ikinä laula / anna laulunäytettä, mutta kehtaa silti käydä esiintymässä kaikissa mahdollisissa kissanristiäisissä ja radio-ohjelmissa ja "keskustelupaneeleissa" ja "paneelikeskusteluissa" ja podkästeissä ja telkassa yms, ja lillua virnuillen pitkin punaista mattoa yms, mutta siis, toistan; ei koskaan laula.

Sami on sama hauskuuden ja komedian ja sen sellaisen suhteen; nada ! Ei MITÄÄN. Ei kertakaikkiaan MITÄÄN. Ja SILTI, maine vain säilyy ja sitä pitää jokin mystinen ja pimeä voima yllä. Ilman yhtään MITÄÄN syytä.

HÄPEÄ Saatanan Sami.










P.s se on niin iso ja lihava ja ongelmallinen ja häikäilemättömän hävytön ja sisällötön ja periaatteeton ja moraaliton ja mistään mitään ymmärtämätön vihjeetön pälli ja tollo ja mulkku ja paska, että sen tulisi kai alkaa "poliitikoksi" !
Vitun idiootti, minä inhoan tuota jo NYT !

Ampukaa se !!

Kommentit

Suositut tekstit