Teksti num.6 "Samin Perhe"


http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201712302200636825_vd.shtml


Katsokaa tuosta ^ sen perhettä. Kyllä onkin ihan sikahauskan näköistä väkeä !! Mahtaa mennä aatto kuin aatto -ilta rattoisasti noin letkeän ja vitsikkään ja rennon lystikkään ja ratkiriemukkaan huumorintajuisen ja hauskan näköisen väen ja porukan seassa ja kanssa !

On siinä naurussa pitelemistä kun tuo luultavasti Eirassa asuva puuveistosten ja "yläluokkaisten", varakkaiden eli RIKKAIDEN, ja tylsien ja pinnallisten mulkkujen kalsea ja kolkko häiriintyneiden puunukkien kerho kokoontuu. Kerran vuodessa, puolenkuun aikaan, syömään kurpitsaa ja juomaan shampanjaa ja puristamaan kasvoilleen väkisin, hymyämuistuttavan ilmeen, keskustellessaan siitä, mm, "miten monta lippua on Samin viimeisimmälle keikalle jo myyty?" ja "mistä saa hyvää perunasalaattia" ja "minkä tyyppisen veneen aiot tänä vuonna hankkia" yms jne.


Mutta todellisuudessa kuitenkin; hymy hyytyy jo kun katsot tuota kuvaa !
Hymyilin äsken, omille jutuilleni lähinnä, ja katsoin taas tuota fotoa ja ....hymy vaihtui perus-ilmeeseen tai lähes alassuiseen "hymyyn".

Siinä se Samin harhoihin SYYLLINENKIN istuu, ihan eturivissä, se sen äiti ! 


Kuten olen sanonut, Sami on hyvin tyypillinen möykky suomessa. RIKKAIDEN jälkeläinen jostain vitun Keravalta tai Eirasta tjns, pääkaupungin alueilta kuitenkin, jolle on "sponsoriensa" ja helpon(!) elämänalun tarjoamana auennut kaikki ne mahkut mitä hoi polloille EI. Ja myös ISON kokonsa, joka suojaa mulkvisteilta yms, ja siis tekee elämän helpoksi.

Samissa ei vain OLE MITÄÄN.
Se on vain ihan tavallinen lihava suomalainen mies, jolle on sen äiti saanut sellaisen huuhaakäsityksen uppoamaan päähän, että "sä oot hauska, mikset menis vaikka esiintyyn? johkin lavalle tjns?".

Sam ei käsittänyt että äidit vain puhuu aina noin. Vaikka niiden lapsi olisi jokin rum..jaa; Sami Hedberg !!! HAhaaa, vaikka siis se skidi olis Sami.


Kiitti.


Tässä vielä tällainen, myönnettäköön, ihan omatekemäni, manipuloitu versio tuosta otsikosta^^ tai uutisjutusta.
(Mutten ole tyytyväinen koska halusin tähän sen kuvan missä populaa menee siitä isosta perseenlävestä sisään, sen jonkin kankaalletulostetun pyllynreiän läpi, mitä olen kyllä aiemmin käyttänyt. Mutta NYT kun sille olisi ollut aivan TÄYDELLINEN[!!] tilaus kuvituskuvaksi, niin sitä ei löytynyt mistään kovalevyltä tai netistäkään tms.
Joten tähän on tyytyminen !)



En tykkää.


#MäEnTykkää.        

Kommentit

Suositut tekstit