Teksti num.3 "Sam on häiriintynyt"

Vähän jo vanhempi teksti joka piti julkaista Kapteenin Blogissa, mutta nyt tälle on ihan oma paikkansa, joten tässä tämäkin nyt on.





Sami Hedberg on itse asiassa häiriintynyt !

Se ei ole vain tyhmä ja/tai lihava ja ärsyttävä typerä perkeleen plösö läski, ja myös paska, vaan se on mitä todennäköisimmin (eli ON!) ihan aidosti häiriintynyt.

Se on juuri sellainen, nyt tarkemmin ajateltuna, sellainen inhottava ja kertakaikkisen "nolo" tyhmä ja outo vitun muuli ja typerys mitä koulussa aina oli, joku sellainen tyhmä "hönö" tai mikä lie, mikä ei vain kertakaikkiaan käsitä.

Oikein mitään.
Mistään.
Ikinä !

Sellainen höynä mikä luulee olevevansa hauskakin, mutta nolaa vain itsensä, ja sen sijaan että osaisi hävetä, "peittää" typeryytensä vielä suuremmalla häpeällä ja typeryydellä ja yliampuvalla nololla noloudella ja hölmöydellä, ja naurettavalla "pelleydellä".

Luulisin että silti jopa Hän, jopa Sam(!), Itse, on jo tajunnut vain nolanneensa itsensä, muttei enää vain kertakaikkiaan käsitä tai tiedä mitä tehdä ja miten kävellä edes marginaalisesti "kasvonsa säilyttäen" pois tilanteesta ja siihen työhön ja elämään johon kuuluisi eli töihin johonkin kivalle huoltoasemalle johonkin korpeen, missä tuollainen tyhmä höhlä pärinä ja vammailevat käsien liikkeet ja tyhmät asennot käy ihan aidosti ja oikeasti huumorista.
Missä hampaattomat junttiukot nauraa ihan kippurassa ja katketakseen, flanellipaidoissaan, sille kun tuo melko kuvottavan näköinen iljettävä ja itsekäs vitun hirvitys vääntelehtii kuin jokin 2 metrinen lihava ektomorfivauva jonka AINAKIN toinen vanhemmista on AINAKIN OSITTAIN alkoholisoitunut.

-

Sami ei kai vain sitten snaijaa että ihan pelkkä, silkka, aito ja "vilpitönkin", typeryys, EI OLE mikään eikä minkäänlainen vitun valtti(!) edes komedian maailmassa, vaan vain pelkkä ärsyttävä ja myötähävettävä rasite. Tai en tiedä myötähäpeästä kun kohde itse ei osaa hävetä, mutta hävettävää se on kuitenkin.

Sam toisinsanoen, on niitä sellaisia melko ultra-rasittavia megtyperyksiä imbesillejä vitun ääliöitä joilta puuttu kai lähes täysin(!?) itsetietoisuus.

Joten se ei kai vain todella TAJUA olevansa vain huono ja paska "koomikkona", ja eräänlainen kovaääninen inhottava idiootti, vaan se taitaa todella luulla olevansa joku ihan vitun hauska.

Kommentit

Suositut tekstit