Teksti num.2 "MIKSI Sam on niin suosittu?"

Se johtuu siitä että Sami on mitätön nahjus.
Tästä se johtuu.

Se johtuu siitä että Sami on tyhmä ja mistään mitään ymmärtämätön tyhmä löntystelevä köntys, joka ei koskaan sano mitään HAUSKAA ja täten esim LOUKKAA "valtaapitäviä" tai NAISIA.
Eli taaskin; "valtaapitäviä".

Sami on niin "mukiinmenevän" mitätön että siitä ei tarvitse KENEKÄÄN olla huolissaan.
Ja se esiintyy muutenkin lähinnä itselleen joten miksi siihen keskittyä ylipäätään ??!?!

Toisin kuin MINÄ, Sami sanoo aina ja vain sen minkä tyhmä ja keskinkertainen ja alistettu ja muita vuorostaan alistava, kusipäinen NeuvostoSuomlantilainen ☭ vittupää yleisö haluaakin kuulla, eikä Sam täten haasta paskan vertaa ketään tai mitään.

Sami on toisinsanoen, kuulijoilleen, sellainen ihanan haalean mitätön ja vaisu lässähdys ja mitäänsanomaton mitättömyys ja arkinen tyhmä KAILOTTAVA isokokoinen suomlantilainen, yksinkertainen grillilläkäyvä "vähän lihavampi" miespuolinen henkilö. Joka tykkää aatella itse että on ihan sika hauska.

Sami palauttaa yleisönsä typeryyden heille itselleen takaisin, kuin muusikonplantutkin aina sanoo saatanan pitkätukat "palauttavansa jonkin vitun rakkauden energian" yleisöön takaisin tjns.
Luultavasti myös pari känniläistä joilla on lähtenyt Finuiittiörvellys vähän liiankin kurittomasti laukalle.

Sami ei AJATTELE eikä HAVAINNOI MITÄÄN ! Ei siis kertakaikkiaan MITÄÄN. Kuulkaa tämä jos kuulette MITÄÄN; Sami Hedberg on sytynyt TÄYSIN KYVYTTÖMÄKSI tekemään MINKÄÄNLAISTA, vähäisintäkään HUOMIOTA tai havaintoa.
Se ei osaisi kertakaikkiaan huomioida edes seiniä ympärillään tai että on vaatteissa. Se ei vain näe MITÄÄN.
MITÄÄN.

Ja kuten kaikki keskinkertaisuudet; se ITSE pitää itseään ihan Vit! Huippuna hauskuuttajana.
Vaikkei se hauskuta ketään, luultavasti edes itseään.

Muttei se voi MYÖNTÄÄ että "jep! olen elänyt harhoissa ja harhaluuloissa ja virheellisessä maailmankuvassa ja käsitykäsessä itsestäni jne" vaan se tekee mitä te saatanan etovat kusiruutat vitun samojedi-lantamuulit-finuiitit AINA teette kun joudutte napit vastakkain TOTUUDEN kanssa; vetäydytte sykkyrään ja alatte tiuskien TAISTELLA sitä vastaan ja käytte aggressiiviseksi, kuten kaikki typerät vitun elukatkin. Josko sen, totuuden, saisi sillä hätistettyä. Ainakin sen sanojan ehkä ?
Samoin reagoi neekeritkin yms, "whaaaaat?!" ne luultavasti sanoo JOKA-vitun-ASIAAN vaikka se olisi IHMISELLE miten päivänselvä tahansa. Ne vain ei OSAA sanoa muutakaan ja ovat ehdollistuneet, kuten tekin, tuolle aivottomalle ja tyhjäpäiselle, ajatuksettomalle papukaijamaiselle äänenpäästämiselle suustaan.



Samin märkä paskaläntti on "suosittu" (kai?) myös siksi että se on ainakin  MINULLE, henkilökohtainen Nemesis ja kosto Jumalalta. Kun EN OLE täyttänyt Kohtaloani siltä osin, ja suomelta puuttuu se uusi Se Tyyppi.
Minähän SANOIN että se olen minä ! Montako kertaa sekin pitää toistaa toistaa ja toistaa !??!

Mutta minä näet VIHAAN ja INHOAN teitä TODELLA todella toooodella syvästi, enkä halua antaa teille MITÄÄN. Muuta kuin "tulta ja tulikiveä" - joten joudutte tyytymään (totisesti!) Heedberiin ja Sanniin ja Anssi Kelaan ja noihin nahjuksiin "elokuvaohjaajiin" ja muihin sieluttomiin perkeleen puistattaviin pölvästeihinne.
Tukehtukaa niihin ja kumarrelkaa ja niiailkaa täällä keskenänne toisillenne, ja vahtikaa toistenne "Hyviä Tapoja" saatanan raiskaajat ja tunkkaiset MEGAjäykkikset ja Paleoliitin maailmaan (ihan OIKEASTI) kuuluvat muinaiset juopuneet kovakalloiset itikat.
Minä TAPPAISIN teidät mieluummin kuin antaisin teille mitään todella hyvää ja hauskaa tms.

Tämän Blogailunkin pääasiallinen tarkoitus oli vain paitsi iskeä "vasurit" VIHDOIN ja ensikertaa, alas ja takaisinpäin koska minä INHOAN niitä niin paljon ettette saattaisi käsittääkkään ja koska ei siihen kukaan muukaan PYSTY, eikä kukaan muu TIEDÄ mistä puhuu vaikka esittävät (se kai sitten "kuuuluu suomalaisuuteen" tjns?) että tietävät, ja koska; "joka tietoa lisää, se TUSKAA lisää".

Minä koetan iskeä teihin TUSKAA, antamalla teille TOTUUDEN.
Koska totuus satuttaa.

Minä haluan että teihin koviksiin jästipäihin  elukoihin SATTUU.

Paitsi jos on joku vähänkin minun "laiseni", niin tämä kaikki on myös sinulle oppaaksi, joten voit vain lukea kaiken täältä ja säästyä sekalaiseselta hämmennykseltä täällä alhaalla. Tässä ulottuvuudessa, missä kaikki on nurinkurista, ja typerimmät ja alkeellisimmat on nostettu "Johtamaan". Mitä nämä karvaiset ja lihavat tarvitsevat, Johtajaa.

Ne ei ilmeisesti osaa elää ilman "alfaa". Hence; "politics".


Sami on niin suosittu koska on keskinkertainen ja tyhmä, samoin kuin Dalai Lama ilmiökin, kuten lempiblogaajani hienosti kerran sanoi. Siis että tuo vitun laama on niin yksinkertainen ja tyhmä kuin ihminen vain VOI olla. Eikä se ole mitään sarkasmia tai nimittelyä tai nokkeluutta vaan selkeä toteamus asian todellisesta laidasta. Se äijä on niin tavanomainen että kävisi "tavallisen" profiiliesimerkistä.
Ja SIINÄ juuri on se sen "salaisuus"; koska siten keskinkertaiset ja tyhmät muulit voi pitää Viisaana jotakin joka on aivan yhtä triviaalin ja mundaanin ja mitäänsanomattoman Tavallisen ja Arkisen tyhmä ja puuduttavan ajatukseton ja ärsyttävä ja persoonaton mulkku, kuin he itsekin.
Lyhyemmin ilmaistuna; kuhnurit / "botit" samaistuu toiseen kuhnuriin / "bottiin", ja Dalaita "botimmaksi" se ei juuri muutu.
Ja kuten blogos-sfäärin sielunveljeni myös huomautti; kulkee se äijä mekossa !
Joten myös sekopäät voi samaistua.

SAMAISTUMINEN, siitä lienee kyse sangen merkittävään extenttiin.



Minun on myös monasti pitänyt käyttää erästä LOISTAVAA-TÄYDELLISTÄ-MAHTAVAA, aivan 100-prosenttisen virheetöntä sitaattia, mikä kuvaa koko suomen tunkkaisen "kulttuurielämän" ja elämän muutenkin ja ylipäätään, mutta olen pidättäytynyt sitaatin käytöstä koska en muista sen sanojaa, enkä ole guuklellakaan sitä löytänyt. Mutta jos NYT sitten kuitenkin käytän tämän sitaatin, ja jos joku tietää tämän sanojan niin pistä se vaikka kommenttiin tjns. Haluaisin itsekin muistaa.
Tämä on Sitaatti-kirjasta joka minulla on jo vuosia ollut, ja jota en vaivaudu kaivamaan tuolta jostain pahvilaatikoiden seasta esiin, mutta sitaatti menee abaut näin...

.."ollakseen todella suosittu, täytyy olla keskinkertainen; etevämpiä kammotaan aina".


TUO ^ on minun elämäni tarina yhdessä pähkinänkuoressa.


Se on niin  totaalinen pettymys ja järkytys ja shokki, kuin jokin sielunsyvyinen RAISKAUS tjns, kun sitä syntyy tänne hypnoottisen karismaattisena ja hurmaavana ja hauskana ja yliälykkäänä ja pursuten Poikkeavaa ja joka suuntaan rönsyilevää Monilahjakkuutta, vain huomatakseen että; kukaan ei itse asiassa haluakaan minua, vaan ne  VIHAAVAT minua !! Ne INHOAVAT naamaanikin, mihin ikinä menenkään.
Ne ÄRSYYNTYY kun minä yritän antaa niille kaiken YLIVERTAISEN ja ilmaiseksi ! Niitä INHOTTAA minun laupeuteni ja hyväsydämisyyteni ja alttiuteni palvella ja auttaa in bona fide, yhdensuuntaisesti ja ilman MITÄÄN taka-ajatuksia, ne on niin KATEELLISIA mulkkuja eläimiä ja moukkia etten olisi itse osannut niitä keksiä.
Ihan siis todella !! TODELLA vilpittömän aidosti ja oikeasti; minä EN olisi kyennyt teitä KEKSIMÄÄN !!
Minullakaan ei sentään ole ihan niiiiiiiin paljoa mielikuvitusta. Ei lähimainkaan !


Minä yritän tätäkin aina teille toitottaa, mikä ei näy koskaan uppoavan ainakaan kollektivistisiin rotuihin kuten suomlantilaiset ja kaikki muutkin aasialaiset lätty ja luunaamat tyhjäpää troglodyytit, että: neroja ja monilahjakkuuksia ja ylipäätään lahjakkuuksia, KANNATAISI syrjimisen ja torumisen ja inhoamisen ja tappamisen ja tukahdutamisen ja tukehduttamisen ja murhaamisen ja sensuroimisen yms sijaan ehkäpä oikein AUTTAA !? Ja "viljellä" ja kultivoida ja kannustaa ja saattaa kohti kaikkia tavoitteitaan ? Sillä siitä HYÖTYY IHAN KAIKKI.

Mutta kun on TYHMÄ niin tämä on kai vaikea tajua sitten !? En tiä. Täytyisi kai olla TYHMÄ tajutakseen se. Sisältäpäin ikäänkuin.

Mutta MINÄ ainakin kuvittelisin että tyhmempikin ymmärtää mitä YleisHyötyä oli esim Da Vincin Leosta ? Tai siitä kuka ikinä keksikin vessapaperin ? Tai sähkön yms ?
Josko TUON esimerkin kautta valottuisi teille tahnapäät, SE, mikä HYÖTY on KAIKILLE, kun ANTAA niiden jotka Jumala on varustanut alunperinkin ENEMMÄLLÄ kuin muut, vain kertakaikkiaan MENNÄ takaisin(!) kohti valoa ja ylemmäs ja edemmäs ja antaa niiden TOTEUTUA eikä polje niitä kateellisena maahan ja odota sitten kuin jokin vitun juutalainen, Jeesuksen murhattuaan, että "tästä seuraa varmaan jotain HYVÄÄ!".

Sitä LUULISI että LAHJAN ottaa vastaan !! Eikö ?!?!? Muttei SEKÄÄN olekaan niin.

Ei juuri MIKÄÄN ole niin kuin PITÄISI; sillä tämä on NURINKURISUUDEN ulottuvuus. Tämä maaplaneetan materian ja biologian tunkkainen ja ahdas inkarnaatio. Täynnä älykääpiöitä ja paholaisia ja mulkkuja ja eläimiä ja vaaraa ja mitättömyyttä ja tyhjyyttä ja nälkää ja janoa ja tuskaa ja sen sellaista.
Joten todentotta; miksei vielä vain PAHENNETTAISI sitä !?!?! Heheeii !! Joo !!
Se on ainakin HELPPOO !!

Tehään se !

#TehäänSe !


Ja hei: MIKSI teille pitää, kuin eläimelle ja pienelle lapselle, ERIKSEEN SANOA että "ÄLÄ tee PAHAA ja VÄÄRIN!!" ja miksi teitä pitää ERIKSEEN PYYTÄÄ tekemään "se mikä oikein on" ?!!?
Miten alhaisia te juoponsiittämät ääliökakarat oikein TODELLA voitte OLLA ?!?!

Vittu te olette todellakin tämän kosmoksen tynnyrinpohjan alinta mutaa, en voi muuta todeta.

Totean että painukaa vittuun tai perseeseen ja kuolkaa.
Ja sinä samoin Hedberg, vitun lahjaton etova läskiperseinen vitun nahjus, joka ESITTÄÄ jotain mitä HALUAISI olla.


Sinä olet "suomikomedian" "Ibi Love".





Fock Off.

Kommentit

Suositut tekstit