Teksti num.1 "Sam kehuu itseään"

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201712202200619388_vd.shtml



Ei jumalauta vittu mä oon täynnä tota saatanan perkeleen vitun hevonhelvetin läskiä kusipäätä typerää vitun liejurotan PASKAA mulkkua vitun aivotonta uneliasta perkeleen loisivaa ja teeskentelevää vitun manaattia.

VITTU mikä paskaläjä sinä olet hedberg !!


Kristus miten suunnaton LOUKKAUS sinät olet; ihan OIKEASTI HAUSKOILLE ihmisille / olennoille ja huumorille ja kaikelle hauskalle ylipäätään !!!

Vittu lähes joka vitun lause tuosta jutusta on kuin "täky" SUORAAN luojalta MINULLE; yrityksenä saada minut toteuttamaan kohtaloni. Mutta minä annan sen olla ja pyrin vain kuolemaan.

Mutta näiden Blogieni verran minä olen, näköjään, valmis teitä imbesillejä opettamaan ja ehkä marginaalisesti hauskuuttamaankin. Ja minä olen näissä blogeissani 100% hauskempi kuin Heedbär IKINÄ, tai tulee koskaan olemaankaan, jopa epähauskimmillani, ja minä teen tätä kaasu ja JARRU pohjassa yht´aikaa.

Mutta minun on lähes PAKKO puuttua tuon vitun dinosauruksen virtahevon vittuiluun tuossa, kuten ehkä itse tiedätte jostain missä olette itse hyviä, jos siihen apajille änkee joku vitun tyhmä möllöttävä ääliöpaska joka LUULEE itsestään TOTAALISESTI liikoja mutta saa kuin saakin tuon apinalauman luulemaan mukanaan; on se käytännössäkatsoen melko lähelle "sietämätön" tilanne.

MINÄ olisin ollut "suomen Jim Carrey / Robin Williams" yms, mitä tuo vitun ääliö LUULEE olevansa, mutta "parhaita miekkoja ei koskaan paljasteta".




Vaikka kuuuuinka yritän pysyä sivussa ja poissa ja olla välittämättä tuon vitun hirvityksen puhinasta tuossa kaikkialla, en vain voi antaa sen olla. Olen epätoivoinen, sillä tiedän kuinka ajattelemattoman pinnallisia ja tyhmiä TE, "yleisö", olette, ja miten ultra laiskoja. Jos teille finuiitit sanotaan että "toi on hauska!" - teillä ei OLE "henkistä voimaa" sanoa että "eihän o !" tai ajatella tai katsoa ja kuunnella tai mitään. Eikä nähtävästi makuakaan.

Sam on kuin kananmunille esiintyvä paskapökäle, ai miin yleisönsä on ihan yhtä vitun aivotonta ja hermotonta ja tyhmää ja aistitonta ja sokeaa ja sisältään pelkkää muotoutumatota liejua, kuin esiintyjäkin.
Totaalista Sontaa.  Lattiasta kattoon. Kuin sikolätti Heedbärin jäljiltä.
Tai kerrostalon yhteinen saunaosasto.


Ai jumalauta mikä paskapää tuo vitun  möykky onkaan !! Ei jumalauta ! ....ei vittu sentään.
Kuinka se KEHTAA !!???!!?
Saatanan kenopää ilveilijä !? Vitun RUMA saatanan kalapuikkoviiksinen, pienisuinen kalastaja-Penan tai huoltsikan-Reiskan näköinen, manaatinsilmäinen vitun Alaskanmulkku.
Vittu se TIETÄÄ itsekin ettei ole MITÄÄN hauskaan PÄINKÄÄN !! Ja SILTI saatanan kääpiö kehtaa ottaa tuon sille tarjotun ROOLIN "hauskana miehenä" !!!

Hei, Suomalaiset ja sami hedberg, hei ! SANOKAA mulle; MISSÄ ja MILLOIN Sami on ollut joskus tai koskaan tai ikinä HAUSKA ???!?!???
Sanokaa se, näyttäkää se, tuokaa se esiin, niin minä tarkistan ja katson ja arvostelen sen. Minä pystyn siihen nanosekunnissa, se ei ole haasteen varjokaan minulle.
Antaa tulla !!

MISTÄ on peräisin tämä yleinen VÄITTÄMÄ ja joukkopsykoosin massaharhaluulo että "Sam Heedbäri on HAUSKA" !!?!?!?

MISTÄ vittu te keskinkertaisuudet oikein revitte nämä iljettävän idiootit maailmankuvanne ja harhakäsityksenne joihin sitten alatte itsekin uskoa !?? Vitun tyhmät perkeleen hyödyttömät moukat ja pökäleet !! Ja minä INHOAN tuota vitun sanaa !! "Pökäle" ! VITTU SE ON TYHMÄ SANA !!

Se on niin tyhmä että sen olisi voinut keksiä Sami Hedberg !
Joka ON, sellainen. "Pökäle".











Oi Kristus vittu katsokaa !! (Pahoittelen jos pilaan "Joulunpyhät" saattamalla teidät alttiiksi tälle rotansonnalle, mutta hei...kattokaa nyt tätä!)

Miehen ideapankki ei ole tyhjentynyt. Puhelimesta löytyy pitkä lista päähän tupsahtelevia juttuaiheita: 16-vuotiaan äänenmurros, hissikäyttäytyminen, Riemukaari on liikenneympyrä... Välillä Hedberg ei tosin itsekään saa kiinni listatuista aivopieruistaan.


Ei jumalauta..ei.
EI !..Ei vittu ei. Ei YHTÄKÄÄN edes puolikkaan huomion, varjon(!), veroista huomiota mistään. MISTÄÄN.
Minähän saatana SANOIN teille jo kauan sitten; tuolle tyypille ei tule vain YHTÄÄN MITÄÄN mieleen !!! Ei kertakaikkiaan MITÄÄN.
Ei MITÄÄN eikä sitäkään ! EI MITÄÄN. Ei niin kerrassaan mitään.

Tuo pölvästi on älyltään yhtä keskinkertainen kuin Dalai Lama.
Ai miin......minusta olisi tai "minä luulen ETTÄ olisi", merkillepantavan paljon viihdyttävämpää kuunnella ja katsella vaikkapa uittotukkia tai jotain "paljaaksiriisuttua" puunkappaletta, siinä lavalla, tunti tai puolitoista, kuin kuunnella tai katsella eli SIETÄÄ tuota helvetin saatanan hössöttävää shösshöttävää hölmöä pölvästiä.


*


Palatkaamme, jos sopi, tuohon uutisjuttuun ?

Ensinnäkin; mitä VITTUA sinä tiedät hauskuudesta vitun tympeä rumilus ? Tai "naurun tärkeydestä" ? Vitun paskanjauhaja ja nolo idiootti.
Olet niin vitun itseäsi täynnä ja ajatuksettoman tyhmä ja hidas, että voisit olla "poliitikko". Ehkä jopa kyttäkin.

Ja kuten näette tai voitte lukea, suhtautuu tuo puikulapäinen möykky "komediaansa", miksi hän kutsuu tuota myötähävettävää julkista lavalla pärisemistään,  jonkinlaisena SUORITUKSENA, "nyt on se ja se tehty" ikäänkuin huumori ja komedia ja se että ON hauska, liittyisi jotenkin johonkin päänahkojenkeräykseen ja "työsuorituksiin" ja virstanpylväisiin ja sen sellaiseen.

Ei muuten liity. Ei yhtään eikä alkuunkaan eikä ollenkaan.

Samoin; monenko koomikon, vaikka esim juuri noiden mitä tuo kai luulee olevansa, eli Jim Carrey tai Robin Williams tai Rowan Atkinson (Mr. Ben / Mustakyy), niin nin monenko noista <== muistatte jankutelleen ja jankuttaneen, koko ajan ja kaikkialla, painostaan !? Monastikko on puitu julkisesti SITÄ kuinka "Jim Carrey on laihtunut 2 kiloa" ??!?!?!

Ei kovin usein; se johtuu siitä että ne on HAUSKOJA ! Ne ei TARVITSE MITÄÄN(!!) "ulkomusiikillista", vaan ovat voineet keskittyä vain itse asiaan. Eli olemaan OMA ITSESNÄ. Toisin kuin Sami Hedberg, joka on olevinaan joku hauska ja koomikko.
Sami olettaa kuin pikkulapsi, että jos sihisee ja sanoo että "mä oon käärme" - sitä muuttuu jotenkin maagisesti ihan oikeasti ===> käärmeeksi.

Näin ei kuitenkaan ole, eikä tapahdu. Ainakaan tässä ulottuvuudessa.

"Sam" on pelkkä ärsyttävä punkero ilveilijä ja tungetteleva yyberJÄSTIPÄINEN iso LAPSI, joka ei osaa käsittää tai hyväksyä sitä että; EI OLE hauska, vaikka ÄITINSÄ on eittämättä sanonut että "ooooiiii kyl sä oot sitten niin hauska" ja taputtanut kun tuo inhottava ja ruma lihava pösilö on piirrellyt lapsena, ainakin(!), kakkapökäleellään seinille ja ehkä äitinsä mekkoihin ja koirankin kylkeen.



Myöskin: miksi tuossa luetellaan tuon mulkun noita "saavutuksia" ?!?!? Vittu KUKA vain joka HALUAA, voi olla "mukana kahvilan toiminnassa" !!!
Herran tähden: ASIAKKAATKIN on "mukana kahvilan toiminnassa" !!!!

Tuo on kuin sanoisi että "joskus Heedbär kävelee yksin ulkona.....ASFALTILLA!" ...ai miin; ei se o mikään vitun Ritshard Bränsonin avaruusmatka tai muu "saavutus" !





Ja nohohoooiiiiinnn !! Tulihan se sieltä !! "MaMujen suosikki" !!!!
There we go !! Näin se käy. Hoplaa.

Eli ÄHLYT ja murjaanitko tuota ääliötä diggaa ja elättää !?!?!?!
SE, SE, selittääkin jo sen "suosion" jos sellaista todella on !! Nekrut ja ählämit; ne ei ymmärrä sen enempää kuin Finuiititkaan, MITÄ "komedia" tai "huumori" edes ON. Kuten kissakaan. Ne on vain yksitoikkoisia "matter of FACT" elukoita, joilla ei ole korkeampaa tietoisuutta tai yhteyttä abstraktiin, yhteyttä henkeen, yhteyttä Itseen ja Logokseen, jotka eivät ole kykeneväisiä kepeyteen ja leikittelyyn ja jotka eivät ymmärrä nokkeluutta tms.

Se jää vääjäämättä kuten suomlantilaisillekkin; joksikin "tulkittavaksi" ja ulkoiseksi.
Saman vastaanoton saisi P-Koreassakin; TÄYSIN hämmästyneitä ja ärtyisän epäuskoisia katseita "sanoitko sinä TODELLA NOIN!?!?!...ei..voi...o..."....  jep ! Sanoin totta vie, ja tulen sanomaan vielä helvetin paljon enemmän !
Diilwithin vitun megaylimielinen materian paskamulkku.



Keitä tai MITÄ(?!) te vitun ylimieliset ja paikalleenkivettyneet, rutikuivat idolinpalvojat vittupäät oikein LUULETTE olevanne ?!?! Vitun mitättömät nahjukset.


Eniwei.


"Etenkin ulkomaalaistaustaiset ihmiset lähestyvät mua nykyään ja kehuvat, että on hienoa että jaksan tehdä tällaista työtä täällä Suomessa, missä heidän mukaansa ihmisten pitäisi nauraa enemmän."



Saatanan vitun somalin puikulapäät perkele; täällä on mm TEIDÄN takianne melko vitun MAHDOTON nauraa !!! JA koska tuo vitun köntys esittää täällä koomikkoa ja vie siten ihan OIKEILTA koomikoilta mahdollisuudet ja julkisuuden ja TAHRAA koko huumorin ja nauramisen ja kaiken hauskan MAINEENKIN. Vitun idiootti.
Tajua nyt jo vitun möykky; sinä ET OLE HAUSKA ! Eikä sitä voi itse vain PÄÄTTÄÄ että "nyt mä oon aidosti hauska täst´edes !" - ja jos edes luulet niin, olet katsonut enemmän kuin liikaa Disnin piirrettyjä.


Hedberg pääsee todennäköisesti ensi vuonna erääseen kouluun luennoimaan stand upista ilmaisutaidon luokan pyynnöstä ja hänestä on ollut hienoa saada kuulla toimineensa innoittajana. Live-esityksissä hän kokee voivansa jakaa ajatuksiaan eteenpäin ja antaa komedian avulla yleisölle naurua ja sitä kautta jaksamista.




Järkyttävää.
Aivan vitun JÄR-KYT-TÄVÄÄ !


En voi sanoin kuvailla kuinka tuollainen riipii ja raatelee minun sieluani ja sydäntäni, minun josta PITI tulla Se Suuri mutta joka on omaksi hyväkseen LIIAN PÄTEVÄ, joten keskinkertaisuudet vain jyrää ja toiset samanmoiset ottaa suu auki vastaan kaiken typerän lahjattoman sonnan ja paskan mitä tuo ällöttävä typerys ikinä vain suoltaakin.

HAISTAKAA KAIKKI VITTU !

Saatanan lantapäiset Jantelaki Kommarit ☭
Vitun sielunviholliset jästipäät ja känniläiset ääliöt mitättömyydet.
Vitun takakireät kiukuttelevat  MEGAKATEELLISET pohjoiset vitun lapset.


Jos vaivautuisin, voisin "linkata" tähän pätkän tuo älykääpiön julkisesta vittuilusta uuuh...siis anteeksi "Stand Up Keikasta" missä se vain menee ympäri lavaa ja pärisee.
Kirjaimellisesti;  pärisee.

Se on sen infantiilista ja jälkeenjääneestä, osittain luultavasti johtuu rasvasta ja kalkkeumista yms, epämuotoisesta tyhmästä puolimongoloiden päästä kai sitten hauskaa. Esittää pierevää siiliä.
Hei idiootti; ensinnäkin, JOS siili pierisi, se olisi niin vaimeaa ja HILJAISTA ettei sitä kuulisi varmaan edes korvansa siinä piikkien päällä leväten !
Toisekseen; siinä ei ole MITÄÄN HAUSKAA. Pierevä siili ?!
KUINKA vitun metsäläinen ja tunkkainen takahikiän ultrajuntti sitä täytyy olla pitääkseen tuollaista HAUSKANA ?!?!

Kristus miten Typerää Paskaa !

Mutta juuri sitähän se yleisösi HALUAAKIN ja tulee Julkisille Ärsytyksillesi kuulemaan; Typerää Aivotsulattavaa ja Keskinkertaisuudessaan Lähes Vaikuttavaa, PASKAA.



Lopuksi tuossa "jutussa", joka on täyttä VALETTA alusta loppuun (mutta sitähän "journalismi" ON! Valehtelua), niin nin tuossa lopussa tuo köntys vielä kehtaa suoltaa ihan pokkana tuollastakin paskaa että "mä kirjoitan taitavia ja hoksaavia ja syväluotaavan älykkäitä ja näppäriä komediajuttuja jotka naurattaisi itseään Jumalaakin, muun muassa Sääntö-Suomesta.." cut to ==> Hedberg karjuu lavalla itsekseen ja sölköttää LUJAAN ÄÄNEEN (lahjattomien ja väärässä paikassa olevien tehokeino num 1) "sääntöjä!?!? SÄÄÄNTÖJÄ!?!??! ÖN NÖN NÖN NÖN NÖÖÖ!"


VITTU.
MIKÄ.
IDIOOTTI.


Juuri sellainen pahimman luokan muuli, joka ei vain suostu uskomaan palautetta; sä et o hauskaa nähnykkään.

Vittu mikä läjä tunkkaista ja etovaa paskaa.
Vittu mikä saatanan sitkeä perkeleen takiainen ja paskatahra !

VITTU mikä idiootti !!!



Ja hei; jollet o huomannut, nin tätä palautetta EI SAA kauhean usein joku joka on edes johonkin mittaan hauska tai huvittava! Esim se jonka uusi versio kai kuvittelet vitun typerä pölvästi paksupää olevasi, eli PPP.
Tai joku  vastaava.


Tosin ei Pirkkakaan ole sittemmin kasarin ollut juuri muuta kuin itseääntoistava "o hilijaa!" karjuva typerä lantamuuli finuiitin mulkku, joka tottatosiaan näyttää kilpikonnalta. Mutta se on sentään edes marginaalisen huvittava, samoin kuin esim Kummelin äijät. NE on hauskoja !
NIILLÄ on huumorintajua. Paikoitellen aivan loisteliaasti vieläpä. Paikoitellen taas tunkkaisen juntisti mutta ON kuitenkin.

Toisin kuin sinulla vitun päällepäsmäri huoltsikan Pena.





Suksi vittuun.

Kommentit

Suositut tekstit